Despre noi

MASTERTOOL.MD – Internet Magazin de instrumente, scule, utilaje și consumabile creat de compania Premium Vector S.R.L., este o platformă de comerț menită să asigure categoria de shop-online din Republica Moldova cu cele mai inovaționale produse din domeniul construcțiilor, industriei și Hoby Home Garden Tools.

Compania Premium Vector S.R.L., creată în vara anului 2017 a fost creată pentru a lăsa o amprentă frumoasă în domeniul Shop-ului Online din R. Moldova în domeniul sculelor și utilajelor.

În acest internet magazin veți putea găsi cele mai atrăgătoare prețuri la produsele de care aveți nevoie pentru a fi în pas cu lumea sculelor.

Echipa MasterTool.md este gata să vă ajute să faceți alegerea corectă a sculelor, instrumentelor și utilajelor de care aveți nevoie. Suntem o echipă de profesioniși din acest domeniu, cu ani grei de experiență și susținerea a celor mai renumiți producători de scule din lume precum: DeWalt, Stanley, Black&Decker, Bosch, Makita, Metabo, Hitachi, Hilti, Bostich,AEG, Milwaukee, Stihl, Gardena, McCulloch, Husqvarna, Irwin și mulți alții.

Internet magazinul online Mastertool.md deține cele mai recente informații despre produsele din domeniul PowerTools. Ne străduim să vă oferim mereu cele mai mici prețuri pentru a vă reduce cheltuielile D-stră în achiziționarea sculelor și utilajelor.

Asortimentul de produse include atît scule profesionale, semi-profesionale, cît și scule pentru casă și grădină.

Amplasați în centrul Moldovei și anume capitala Chișinău, MasterTool.md vă permite să achiziționați produse cu livrare gratuită în orice colț al Moldovei. Mereu punem accent pe viteza de livrare, calitatea produselor și a deservirii clienților noștri. Doar prin aceste mici valori putem crește gradul de credibilitate față de clienții noștri.

Echipa Mastertool.md este mereu la dispoziția D-stră, și este gata să vă ofere cele mai bune sfaturi în alegerea produsului după cerințele D-stră.

Vă mulțumim că ne sunteți alături!