Livrarea în mun. Chișinău

Livrarea în mun. Chișinău

Condiții de livrare

  • Livrarea în mun. Chișinău se efectuează în zilele lucrătoare între orele 10:00 – 19:00 sau mai tîrziu după necesitate.
  • Livrarea pe teritoriul or. Chișinău este gratuită. Livrarea în suburbii constituie 50 lei.
  • Comenzile primite în zilele de odihnă (în a doua jumătate a zilei de sâmbătă sau duminică) sunt prelucrate luni.
  • În decursul procesului de livrare veți fi telefonat de manager pentru a concretiza timpul livrării, iar mai apoi, curierul vă va contacta cu 30 min pînă la livrarea produsului.

Ridicarea produselor de dimensiuni mari la etaj sau livrarea directă la domiciliu.

  • Livrarea produselor de dimensiuni mari se efectuiază până la scară sau porțile casei.
  • Ridicarea produselor de dimensiuni mari la etaj sau livrarea directă la domiciliu poate fi făcută la dorința clientului contra plată.
  • Prețul minimal pentru ridicarea unui produs de dimensiuni mari pe scări pînă la etajul 3 (inclusiv) consituie 100 lei.
  • În lipsa ascensorului sau dacă acesta e nefuncțional, atunci se achită 100 lei plus 20 lei pentru fiecare etaj, începând cu etajul patru.
  • Ajutarea curierului de către client la ridicare, micșorează prețul de două ori.

Vă aducem la cunoștință că în momentul primirei produsului, trebuie să verificați integritatea ambalajului și produsului. Se permite deschiderea cutiei în fața curierului, pentru asigurarea corespunderii produsului cu ambalajul acestuia. La semnarea talonului de garanție D-voastra acceptați că nu aveți reclamații față de produs.

Atenție!În serviciul curierului nu intră montarea, instalarea și conectarea tehnicii, demonstarea caracteristicilor produsului și explicarea metodelor de exploatare a acestuia. Recomandăm să faceți cunoștință cu instrucțiunea de exploatare înainte de a începe să utilizați produsul comandat.

Livrarea pe teritoriul R. Moldova

 

Livrarea pe teritoriul Moldovei se efectuează de către compania de curierat «Новая почта». Termenul de livrare este de 1-2 zile lucrătoare. Livrarea produselor de dimensiuni mari se efectuează până la scară sau porțile casei. Costul pentru livrarea comenzii depinde de greutatea produsului.

Tarifele pentru livrare pe teritoriul Moldovei
Greutatea Prețul
până la 5 kg 75 lei
între 5 kg și 20 kg 90 lei
între 20 kg și 70 kg 140 lei
între 70 kg și 120 kg 250 lei
între 120 kg și 200 kg 350 lei
mai mare de 200 kg la cerere

 

Vă aducem la cunoștință că în momentul primirei produsului, trebuie să verificați integritatea ambalajului și produsului. Se permite deschiderea cutiei în fața curierului, pentru asigurarea corespunderii produsului cu ambalajul acestuia. La semnarea facturii-express D-voastra acceptați că nu aveți reclamații față de vânzator și companiei de curierat.